Ons bedrijf

Onze Visie

Onze visie is: te allen tijde gezond en verantwoord voedsel aan te bieden voor de consument. De Stevia producten die wij aanbieden moeten van zeer hoge kwaliteit zijn. Wij bieden het ingrediënt Stevia aan als onze bijdrage aan verbetering van de wereldgezondheid.

 Onze Missie

Onze klanten een keuze aanbieden om gezond te eten, onze leuze is dan ook “Zoeten Zonder Zorgen”. Onze missie is dan ook de gezondheid van onze klanten hoog in het vaandel te hebben. Zo nodig te adviseren over de Stevia producten om de klant op weg te helpen naar een goede gezondheid, waarbij de kwaliteit van de smaak niet wordt verminderd.

Onze Kwaliteit

Wij hechten aan de beste kwaliteit van onze producten en stellen daarom strenge eisen aan zowel de producten als aan onze toeleveranciers. Wij vinden dat u als afnemer daar volledig recht op hebt.

Om die reden zijn bijvoorbeeld onze producten voorzien van een vervaldatum en lotnummer hetgeen nog belangrijker is geworden bij steviaproducten die als supplement zijn toegestaan. Wij blijven voortdurend waakzaam over de juiste samenstelling, een correcte productomschrijving en de effectiviteit.
Met name de steviolglycoside(stevia)producten dienen uiterst hoogwaardige te zijn en de andere natuurproducten dienen hun waarde in de praktijk te hebben bewezen. Er worden bijvoorbeeld geen productieprocessen geaccepteerd waarbij synthetische chemicaliën worden gebruikt. Dat is een zwaarwegend principe!

Elk toeleveringsbedrijf dat zaken met ons wil doen, dient internationaal erkende kwaliteitsnormen, zoals die van ISO of GMP, te hanteren. De producten dienen te worden samengesteld en verpakt onder optimale en speciale beschermde atmosfeer om producten van levensmiddelenkwaliteit te kunnen leveren.
Bovendien worden Europese laboratoria van international faam benut om de hoge kwaliteitstandaard en noodzakelijk controle op de wijze van produceren zeker te stellen.
Zodoende bent u er als afnemer zeker van dat u de beste kwaliteit afneemt die er beschikbaar is.

Dat bijvoorbeeld, noemen wij 100% Kwaliteit!