Stevia-Benelux Groep
Home
Steviolglycosiden E960 / Stevia
Overige Natuurproducten
Webwinkel
Verkooppunten
<a style="background: none repeat scroll 0% 0% transparent ! important; border: medium none ! important; display: inline ! important; float: none ! important; height: auto ! important; margin: 0px ! important; min-height: 0px ! important; min-width: 0px !
RebinA Stevia StartSet
Stevia Tabs / Comprimes
SteSweet Fluid / Liquide
RebinA Puur kristalstevia / Pur
SteSweet Light Stevia Poeder
SteSweet Light Portie Sticks
Stevioside Poeder / Poudre Stevioside
Instant Stevia poeder
RebinA Kristalstevia - korrels


RebinA Delight kristalstevia - 50 gr.


RebinA Delight  is fijne kristalvorm is bedoeld voor "fijnproevers" en wordt ook wel aangeduid als kristalstevia vanwege de specifieke korrelstructuur. Voor de fabrikant en consument staat RebinA voor Zoeten Zonder Zorgen.

RebinA Delight is samengsteld uit hoogwaardige steviolglycosiden (Stevia Rebaudioside A van > 98% zuiverheid) -  de zoetsof uit de steviaplant en erythritol (onttrokken aan groeten en fruit met een zuiverheid van 99%).

RebinA Delight heeft geen verdere toevoeging en is zonder calorieën.

RebinA Delight bestaat uit hoogwaardige steviolglycosiden (Stevia Rebaudioside A van > 98% zuiverheid) -  de zoetsof uit de steviaplant - en erythritol (onttrokken aan groeten en fruit met een zuiverheid van 99%).
De stevia-/honingkruidplanten waaraan deze steviolglycosiden zijn onttrokken, hebben een biologische achtergrond.

RebinA Delight is beschikbaar in grootverpakkingvoor industrieel gebruik onder de noemer E960. De verfijnde smaak maakt dit product geschikt voor gebruik in frisdranken, voedingsmiddelen en in bijvoorbeeld voor verwerking in de farmaceutische industrie.

RebinA Delight kristalstevia - met een zoetkracht van ± 6x zoeter dan suiker/sucrose - is ook bij uitstek geschikt als tafelzoetstof voor de consument als tafelzoetstof  vanwege de gemakkelijke dosering. Bijvoorbeeld voor dranken als koffie en thee, door gerechten als yoghurt, kwark, enzovoorts. De specifieke korrelstructuur voorkomt het stuiven van het product bij gebruik.

RebinA Delight kristalstevia is vrij van fructose, maltose/maltodextrine/isomalt, suiker en synthetische/kunstmatige zoetstoffen.
Het heeft een glychemische index (GI) van 0 is derhalve ook geschikt voor diabetici en bij gewichtsregulering

Voor de industrie in grootverpakking - Referentieno. 3.98100 - prijs op aanvraag.

Consumentenverpakking: 50 gr. pe-pak - Bestelno. 3.98050  -  Verkoopadviesprijs € 9,95

RebinA Mild kristalstevia - 75 gr.

In voorbereiding.

 

RebinA Supreme kristalstevia - 50 gr.

RebinA Supreme wordt ook wel aangeduid als kristalstevia vanwege de specifieke korrelstructuur.

RebinA Supreme bestaat uit hoogwaardige steviolglycosiden (Rebaudioside A van >98% zuiverheid) -  de zoetsof uit de steviaplant - en erythritol (onttrokken aan groeten en fruit met een zuiverheid van 99%).

RebinA Supreme heeft geen verdere toevoeging en is zonder calorieën.

Toepassing RebinA Supreme kristalstevia:

RebinA Supreme is bij uitstek geschikt voor het Zoeten Zonder Zorgen van koffie, thee, andere (fris)dranken, yohurt, kwark en andere gerechten. Vanwege de specifieke kristalstructuur geen stuivend poeder meer, maar een gemakkelijker te doseren tafelzoetstof uit moeder de natuur.

Zoetkracht van RebinA Supreme kristalstevia is ± 25 in vergelijking met gewone suiker/sucrose.

RebinA Supreme is vrij van fructose, lactose, maltose/maltodextrine/isomalt, suiker en synthetische/kunstmatige zoetstoffen.

Voedingswaarden per portie:
Energie: 0 Kcal; Eiwitten: 0; Koolhydraten: 0; Vezels: 0; Natrium: 0. 

RebinA Supreme heeft een glycemisch Index (GI) van 0 en is derhalve ook veilig voor diabetici!

Industriële verpakking: Referentieno. 3.98000  -  Prijs op aanvraag
Consumentenverpakking: 50 gr. pe-pak - Bestelno. 3.98150 - Verkoopadviesprijs € 12,95

Over de samenstelling

Steviolglycosiden Reb-A - 98% zuiver:
Steviolglycosiden (E960) is de voedseltechnische benaming voor Stevia, waarvan Rebaudioside A de krachtigste is. De zoetkracht van RebinA Supreme kristalstevia vloeit voort uit het veel hogere percentage aan de steviolglycosiden Rebaudioside A (Reb-A) dan gebruikelijk . De oorspronkelijke zoetkracht Reb-A (98% zuiver) is ruim 450x krachtiger dan tafelsuiker.
Door dit te mengen door erythritol wordt RebinA Supreme veel eenvoudiger te gebruiken. Het gebruiksgemak wordt extra bevorderd door de specifieke kristalstructuur.

Erythritol (99% zuiver):
De toegepaste erythritol in RebinA Supreme kristalstevia heeft een maximale zuiverheid van 99%. Erythritol wordt gewonnen uit diverse groenten en planten waarin het van nature voortkomt. Het wordt in grote hoeveelheden geproduceerd, zowel in het Westen als in het Verre Oosten. Erythritol wordt zeer algemeen toegepast als "drager" van onder andere steviolglycosiden (Stevia) om de zoetkracht te verlagen en het eindpoduct gemakkelijker doseerbaar te maken. Voedingstechnisch gezien is erythritol een suikeralcohol die in werking en eigenschappen nogal verschilt van wat veelal wordt aangeduid met suiker(s).
Let wel: Minder zuivere erythritol kan soms tot ongewenste fysieke bijwerkingen leiden.

Voor meer informatie over deze specifieke producten kunt u een e-mail sturen naar:
info@stevia-benelux.com.Bovenstaande steviolglycosiden (E960) zijn conform de EU-voorwaarden als voedingssuplement.
Deze steviaproducten mogen worden aangeboden en verkocht als voedingssupplement en tafelzoetstof!

Les glycosides de stéviol (E960) ci-dessus sont conformes aux règlements de l'Union Européenne pour les suppléments alimentaires.
Home
Steviolglycosiden E960 / Stevia
Het Stevia Assortiment
Overige Natuurproducten
Webwinkel
Verkooppunten
<a style="background: none repeat scroll 0% 0% transparent ! important; border: medium none ! important; display: inline ! important; float: none ! important; height: auto ! important; margin: 0px ! important; min-height: 0px ! important; min-width: 0px !